Easemax Kvinna Trendig Faux Mocka Öppen Tå Strappy Fotled Spänne Mitten Chunky Klack Sandaler Aprikos

B075TB84DH
Easemax Kvinna Trendig Faux Mocka Öppen Tå Strappy Fotled Spänne Mitten Chunky Klack Sandaler Aprikos
  • skor
  • micro
  • syntetisk sula
  • <i>heel height: approximate 2.4 inches;</i> <b>klackhöjd: ungefärliga 2,4 inches;</b> <i>comfy and trendy mid kitten heel</i> <b>bekväma och trendiga mitten kattunge häl</b>
  • <i>classic design with solid color;</i> <b>klassisk design med färg;</b> <i>decorated with straps</i> <b>dekorerad med remmar</b>
  • <i>fashion and trendy looking;</i> <b>mode och trendiga letar;</b> <i>comfortable and durable</i> <b>bekväma och hållbara</b>
  • slip-motstånd, se till att du kommer att bli säkra under hala situation
Easemax Kvinna Trendig Faux Mocka Öppen Tå Strappy Fotled Spänne Mitten Chunky Klack Sandaler Aprikos Easemax Kvinna Trendig Faux Mocka Öppen Tå Strappy Fotled Spänne Mitten Chunky Klack Sandaler Aprikos Easemax Kvinna Trendig Faux Mocka Öppen Tå Strappy Fotled Spänne Mitten Chunky Klack Sandaler Aprikos Easemax Kvinna Trendig Faux Mocka Öppen Tå Strappy Fotled Spänne Mitten Chunky Klack Sandaler Aprikos
Ellie Susie Kvinna Sexiga Bekväm 5 Häl Lårkickkängor Blk

1.000.000 bildelar - hitta reservdelen som passar din bil Tods Mens Klassiska Läder Formella Skor Halka På Monkstrap Svart

Saxon Childs Syntovia Spets Paddock Boot Svart
0
0 Artikel
#
91-7167
Din kundvagn är tom
0,00kr
Gå direkt till textinnehållet
Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Saucony Kvinna Eros Gymnastiksko Korall Multi

Navigering för Större företag

SVENSK IOT I NEW YORK-TRAFIKEN

Läs om detta och andra artiklar på Trender Nytta.

Navigering för Produkter Tjänster

Publicerad: 2018-03-19 15:32 | Taggar: Kategorier:

Artificiell intelligens kan bidra till effektivare vård på olika sätt. Nu ska AI-stöd vid bedömning av röntgenbilder testas av ortopeder på Danderyds sjukhus.

Max Gordon är biträdande överläkare i ortopedi vid Danderyds sjukhus och forskare vid

Karolinska Institutet, och ligger tillsammans med några kollegor bakom den nya mjukvaran som ska hjälpa till med bedömningar av röntgenbilder. Systemet ska under våren 2018 börja testas av ortopeder på Danderyds sjukhus.

– Röntgenbilder är en viktig del av den bedömning som en ortoped gör. Många av bilderna går snabbt att bedöma, medan andra kräver mer noggrann analys eller att man känner fysiskt på patienten för att förstå skadan bättre, säger Max Gordon.

Tanken är att det AI-baserade bildbedömningssystemet ska kunna hjälpa till med de enklare bedömningarna.

– Läkaren kan få en första bedömning för att sedan gå in och verifiera att utlåtandet stämmer. På det sättet frigörs tid, som läkaren då kan lägga på de mer krävande fallen. Det är ont om ortopeder och radiologer, så all tidsbesparing som är möjlig är mycket värd.

Lika bra som en läkare Bildanalyser som bygger på AI är inget nytt, det utvecklas på många håll. Men bedömningen som sker på ortopedkliniken skiljer sig från många andra, förklarar Max Gordon.

Lika bra som en läkare

– Normalt ska datorn hitta och analysera det som dominerar bilden, men här handlar det istället om att hitta små avvikelser i bilden. Sådant som garanterat inte dominerar, och det är en klart större utmaning för en dator.

Efter att ha matats med över en miljon röntgenbilder på olika kroppsdelar har den artificiella intelligensen i alla fall gjort att mjukvaran klarar av att hitta lika många frakturer som en läkare.

– När vi har testat systemet visar det sig att läkaren och datorn är – kvantitativt sett – lika bra på att göra bildbedömningarna. Däremot är det inte samma träffar som de får fram, utan de är bra på olika saker. Kombinationen av människa och maskin är därför den överlägset bästa, säger han.

Mitt finger markerar mitten under ärmen.

Här har jag stickat fram tills de sista maskorna ska plockas upp.

Du drar stickan till nästa ärm.

Nu gör du på samma sätt på andra ärmen. plockar upp och för på maskorna på stickorna.

Då ser det förhoppningsvis ut så här. När du har en sticka i två ärmar.

Varje ärm har sitt egna nystan.

Markera med en markör vilken ärm du började med så du vet vilken du ska maska av först och vilken ärm du ska börja göra minskningar på.

Nu är det bara sticka runt runt, på varje ärm. du behöver ej vara rädd för att du inte vet vilken är m du ska sticka på för det går inte att sticka på den som inte är aktuell. du kommer bli varse ju längre du stickar.

Lycka till! Har du frågor och funderingar så är det bara fråga på så ska jag guida dig genom detta på bästa möjliga sätt. Låt dej inte avskräckas utan utmana dig.

Ha det gott!

///// Josefine

Annonser
Gilla Laddar...

Åh perfekt! Det här ska jag testa på nästa kofta!

Amoonyfashion Kvinnor Rund Sluten Tå Kickhäl Mjukt Material Fast Pådrag Pumparskor Rött 39
Gilla

Olukai Hiapo Tofflor Mens Kol / Ingefära

Yay! Älskar allt som går att sticka två samtidigt.

Teva Mens Katavi Thong Utomhus Sandal Valnöt 9 Oss Bungee Rep

Å, vilken bra genomgång! Precis så gör jag, fast med två rundstickor istället för magic loop.

Travelnut Påsk Försäljning Sarah Avslappnad Slip På Tyg Lägenheter För Kvinnor Flickor Med blandade Färger Denim

Jag brukar låta kabeln gå in mitt på ärmens undersida, då bli eventuella fåror som någon sorts söm. Stickar också ärmar med magic loop.

Svara

Så blir det här oxå, så ev ökningar å minskningar blir på varsin sida av början resp slut.

Förstod du det som på något annat sätt?! Borde jag ändra något?!

Svara

Nja, jag tolkade det som att du flyttar kablarnas anslutningpunkt fram och tillbaka?

Gilla Liked by Sportskor Säkerhet Tå Blk 8 Pr

nej, start och slut på ärmen är under ärmen. och de punkterna flyttas ej de är konstanta. har du förslag på vad jag kan lägga till så det blir tydligare? ha det gott!

Svara

Kommentera

Vi pratar om stickning, garn, lite virkning. Helt enkelt det som vi älskar mest!

Sportfiskegigantens butikstour

16 JUN 2016

Giganten Street Fishing Challenge 2016

14 NOV 2016

Havsöring - En del av Skåne

26 DEC 2016

Gigantens Spöserier

9 JAN 2017

Information

Kundservice

Mitt konto

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Copyright © 2018 Sportfiskegiganten. Alla rättigheter reserverade. Ellie Skor Kvinna 513amaya 5 Hälen Fotled Hög Sandal Svart
;